Over ons

In de voorbije jaren schaarden zich honderden trouwe klanten rond het familiebedrijf in Vremde. De vertrouwensrelatie tussen garagist en klant staat centraal. "Ons principe is dat een klant altijd recht heeft op een onberispelijke service ongeacht of hij zijn auto kocht bij een officieel concessionaris of bij een onafhankelijk importeur", zegt bedrijfsleider Guy Janssens. "Het grote voordeel van een familiebedrijf is dat je persoonlijk gericht en soepel kunt werken.

 

We zien er niet tegenop om voor of na de openingsuren wat extra te werken als dat nodig is. Bij ons is het ook de man die aan de wagen zal werken die de wagen in ontvangst neemt van de klant. Dat schept de gelegenheid om hem volledig te informeren, het voorkomt misverstanden en het creëert een vertrouwensband tussen de klant en de garagist. Garage Janssens moet als onafhankelijke garage zeker niet onderdoen voor de service van officiële verdelers.

 

Wij beschikken over alle up-to-date apparatuur om elke wagen jarenlang in topconditie te houden. Dat geldt zowel op elektronisch en technisch vlak maar ook op het vlak van carrosserieonderhoud en herstelling. Het prijsverschil echter, is in het voordeel van de klant.